Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

TeraPlast și-a deschis halele investitorilor

Am participat cu mare bucurie și curiozitate împreună cu o parte din comunitatea Invest Club la Ziua Investitorului TeraPlast Bistrița
Acționarii uzinei bistrițene s-au familiarizat cu fluxul de producție | Foto: Invest Club

Cel mai mare producător român de materiale de construcții a organizat o zi specială dedicată investitorilor.

“Am participat cu mare bucurie și curiozitate împreună cu o parte din comunitatea Invest Club la Ziua Investitorului TeraPlast Bistrița. Este cel mai mare producător român de materiale de construcții și una dintre companiile mele preferate dintre cele listate la Bursa de Valori București (BVB).

Echipa TeraPlast ne-a prezentat viziunea companiei, modelul de business, rezultatele obținute și planurile de viitor, după care ne-a arătat noile hale de producție și cum se fabrică o parte dintre produsele companiei, printr-un tur ghidat în interiorul fabricilor. Am fost plăcut surprins că toți participanții au fost investitori interesați de investiții în zona de producție.

Fiindcă, nu-i așa, pe lângă tehnologie, software și inteligență artificială, România are nevoie ca produsul intern brut să crească și datorită producției, nu doar a consumului produselor din import. Iar Teraplast e genul de companie care se concentrează pe acest aspect și își face treaba foarte bine la acest capitol”, a relatat Paul Maior, inițiatorul Invest Club Cluj (ICC).

Vor mai multe evenimente pentru acționari

El a sugerat tuturor companiilor listate la BVB să organizeze astfel de evenimente împreună cu comunitatea de investitori din România. “E un prilej foarte bun pentru investitori de a cunoaște managementul, fabrica și de a ști în ce își investesc banii. De asemenea, recomand tuturor companiilor să vină la hub-ul investitorilor din Cluj-Napoca pentru a face networking cu aceștia.

Vor vedea un entuziasm în creștere la investitori de îndată ce au contact cu managerii și simt că pot discuta cu ei față în față. Aștept cu interes următoarea ediție a Zilei Investitorului, unde vom avea ce vedea nou, fiindcă TeraPlast e într-o continuă și sustenabilă dezvoltare”, consideră oficialul ICC.

Organizația clujeană oferă investitorilor un spațiu dedicat pentru a-și împărtăși cunoștințele, experiența și strategiile. Cea mai mare comunitate de investitori din România își propune să promoveze educația financiară în țara noastră.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Comisia Europeană acuză Rombat și alte cinci companii de constituirea unui cartel

Articolul următor

UMFST "G.E. Palade" Târgu Mureș. Economia sănătății în sistemul medical  

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Topul universităților din România pe 2023

Ministerul Educației Naționale a făcut public Metarankingul Național aferent anului 2023. În exercițiul de metaranking specific anului 2023,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share