Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fabrica bistrițeană TeraPlast, angrenată în proiectul Infotech

Am avut plăcerea să găzduim la TeraPlast o vizită educativă pentru studenți datorită inițiativei InfoTech - proiect marca Organizației Studenților din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (OSUT - UTCN).
Studenții au vizitat noile linii de producție în domeniul extrudării | Foto: TeraPlast

Specialiștii din combinat au prezentat noile țevi de canalizare produse din materiale reciclate

“Am avut plăcerea să găzduim la TeraPlast o vizită educativă pentru studenți datorită inițiativei InfoTech – proiect marca Organizației Studenților din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. În cadrul vizitei, studenții au avut oportunitatea de a se familiariza cu universul nostru tehnologic, descoperind provocările și inovațiile pe care le aducem în industriile în care suntem prezenți.

Am împărtășit informații esențiale despre importanța reciclării maselor plastice și angajamentul nostru ferm în folosirea materialelor reciclate pentru a fabrica produse noi, cum sunt țevile de canalizare Gri(N), fără a compromite calitatea.

Le-am prezentat noile noastre linii de producție în domeniul extrudării: linia de țevi PE de mari dimensiuni, linia de țevi NEOPE-XA și linia de tubete Teraduct. Aceste tehnologii competitive global folosesc cele mai moderne echipamente din industrie. În turul fabricii, studenții au avut ocazia să vadă liniile noastre de producție în acțiune și să înțeleagă mai bine procesele tehnologice”, spun reprezentanții TeraPlast.

Am avut plăcerea să găzduim la TeraPlast o vizită educativă pentru studenți datorită inițiativei InfoTech - proiect marca Organizației Studenților din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca

Recent, cel mai mare producător român de materiale de construcții a organizat și o zi specială dedicată investitorilor. Cifra de afaceri după primele trei trimestre ale anului este la TeraPlast cu 8% sub cea din același interval din 2022, însă conducerea grupului anticipează o schimbare în T4. Pentru 2023, grupul estimează o cifră de afaceri de 673 de milioane de lei, “motorul” fiind segmentul instalații și reciclare.

Grupul este cel mai mare procesator de polimeri din Europa de Sud-Est. Acesta este compus din companiile TeraPlast, TeraGlass, TeraPlast Recycling, TeraBio Pack și Somplast. Din 2008, TeraPlast este listată la Bursa de Valori București.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Camera de Comerț și Industrie Sălaj (CCIS) a dat publicității Topul Județean al Firmelor (TJF) pe 2022, întocmit în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a României

14 companii sălăjene, pe primul loc în topul național

Articolul următor
Pentru a finanța clubul, Hagi a împrumutat 3,5 milioane de euro de la Banca Transilvania (BT) Cluj

Hagi și-a ipotecat baza sportivă la Banca Transilvania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share