Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Apă Someș a lansat o competiție de creație pentru tineri

Cu sprijinul UNESCO, WAMU-NET organizează un concurs de creație pentru tineri cu scopul de a pune în valoare sensibilitatea lor artistică legată de varietatea temei apei și a problemelor cu care aceasta se confruntă în zilele noastre

Compania de Apă Someș (CAS) Cluj a  demarat ediția 2024, la nivel național, a concursului de premii pentru Tineret – Apa pe care o vrem”, organizat pe plan internațional de către Reţeaua Globală a Muzeelor de Apă (WAMU-NET).

Cu sprijinul UNESCO, WAMU-NET organizează un concurs de creație pentru tineri cu scopul de a pune în valoare sensibilitatea lor artistică legată de varietatea temei apei și a problemelor cu care aceasta se confruntă în zilele noastre.

CAS, prin Muzeul Apei Cluj, organizează acest concurs la nivel național în cadrul programului educațional pe teme de protecția surselor de apă și a mediului în general, în scopul încurajării creației artistice a copiilor și tinerilor, în vederea educării și conștientizării la nivel global a valorilor fundamentale ale moștenirii apei pentru un viitor mai durabil.

Ediția națională a concursului 2024 va implica tineri la categoriile de vârstă 6-9 ani, 10-12 ani, 13-18 ani și 19-25 ani. Perioada de desfășurare a concursului este decembrie 2023 – aprilie 2024. Categoriile sunt desen și video sau alte media.

CAS va asigura jurizarea candidaturilor naționale și va selecta maxim șase creații artistice, care vor fi transmise rețelei globale pentru jurizarea finală a tuturor candidaturilor depuse de fiecare muzeu al apei membru al WAMU-NET care s-a înscris în această inițiativă și care va desemna câștigătorii finali la nivel internațional. Termenul limită pentru înscrierea lucrărilor va fi 26 aprilie 2024.

Infrastructura edilitară aflată în administrarea CAS este de 4.100 km de aducțiuni și rețele de apă, respectiv 2.200 km de rețele de canalizare și canale colectoare, cu o populație deservită de 863.000 de locuitori.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cornel Bardan, director general SC APA CTTA SA ALBA: „Performanța unei companii stă într-o bună colaborare între factorii decizionali și cei care pun în practică deciziile”

Articolul următor

Cu rapoartele pe masă: Romgaz și Transgaz

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share