Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Constantin Chiriac e distins cu The Angel Award la New York

Constantin Chiriac, președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu și directorul general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, a fost distins la New York cu The Angel Award, cea mai înaltă distincție a International Society for the Performing Arts. Ceremonia a a vut loc în cadrul ISPA, în 11 ianuarie, ora 15.45 (ora NY), la New York Perelman Theatre (PAC).

Constantin Chiriac participă la Congresul anual al International Society for Performing Arts (ISPA). Cu ocazia acestei deplasări în Statele Unite ale Americii, Constantin Chiriac va participa și la Conferința anuală organizată de Association of Performing Arts Professionals (APAP) și va avea întâlniri cu artiști și parteneri americani pentru a schița proiecte de colaborare cu FITS și TNRS pentru edițiile din 2024.

Ce înseamnă să fii membru ISPA?

„Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu și Teatrul Național Radu Stanca Sibiu sunt membri ISPA, iar acum patru ani am fost ales în board-ul acestei prestigioase structuri, cea mai importantă structură de artele spectacolului din lume. Nu întâmplător se numește International Society for the Performing Arts, unde membrii sunt instituțiile și marile personalități din lume. Faptul că unul dintre cele mai prestigioase premii se îndreaptă către Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu și către conducătorul lui este un moment fără precedent. Niciodată cineva din această parte a lumii nu a fost în board-ul acestei structuri și nu a primit acest premiu. Este o recunoaștere a ceea ce Festivalul înseamnă pentru Sibiu, pentru România, pentru Europa și pentru lumea întreagă. În motivația ISPA pentru acordarea premiului este menționată tocmai această recunoaștere a forței, a impactului internațional în zona creației, a miracolului, a legăturilor și a diversității și dialogului între cultură, educație cercetare și ceea ce înseamnă ținta noastră importantă – publicul”, a declarat Constantin Chiriac.

Laureații ISPA 2024

Evenimentul festiv al decernării premiilor ISPA vor fiprezentate de Elizabeth Hayes, fiica fondatorului ISPA, Patrick Hayes.

Premiile acordate în acest an și laureații sunt:

Tania León,  obțineArtist Award
Cathie Boyd primește Citation of Merit
Mary Lou Aleskie e premiată cu Patrick Hayes Award
Constantin Chiriac e distins cu Angel Award
Denisse Flores Somarriba obține Emerging Leader Award
Aneeshwar Kunchala e premiat cu Our Planet Award.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Metigla, în fruntea inovaţiei pentru construcții durabile

Articolul următor

Finanțări nerambursabile de peste 5 miliarde euro, lansate în semestrul I 2024

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share