Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

OptGroup Cluj a debutat cu dreptul în energia verde

În primul său an de implicare în acest domeniu în acest domeniu, Optgroup, cu activitatea principală în comerț cu amănuntul, a instalat pentru diverși beneficiari structuri pentru unități de 10 MW.
Una dintre structurile instalate anul trecut de către societatea clujeană | Foto: OptGroup

Societatea de proiectare și montaj la sol a structurilor metalice pentru parcuri fotovoltaice a raportat finalizarea, în 2023, a mai multor investiții în Transilvania.

În primul său an de implicare în acest domeniu în acest domeniu, Optgroup, cu activitatea principală în comerț cu amănuntul, a instalat pentru diverși beneficiari structuri pentru unități de 10 MW. Societatea lucrează cu 2-4 echipe de montaj.

Principalele șantiere din țară ale OptGroup au fost localizate în Câmpia Turzii, Gligorești, Topa Mică (județul Cluj), Corund (Harghita), Făget, Ianova (Timiș), Pâclișa (Alba), Piatra Neamț (Neamț), dar și în Caraș-Severin și Mehedinți.

Societatea cu sediul în comuna Chinteni deținută de Dan Coman înregistra, în 2022, afaceri de 7,6 milioane de lei și un profit net de 0,2 milioane, conform Listă Firme. Acesta este asociat și în OptGroup Distribution Cluj-Napoca, împreună cu Alexandru Machedon.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Prin muncă, orice e posibil - Corneliu Cristian Țîrdea, Obrist Eastern Europe

Articolul următor
Furnizorul polonez de material rulant Pojazdy Szynowe PESA Bydgoszcz Spolka Akcyjna a fost invitat să semneze, în 30 ianuarie, contractul de achiziție. Acesta include 62 de rame electrice regionale (RE-R), destinate transportului regional de scurt parcurs, împărțite pe trei loturi.

Automotoare electrice PESA pe traseul feroviar Huedin – Cluj – Bistrița

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Lacul Ursu – comoara județului Mureș

Consiliul Judeţean Mureş a aprobat recent finanțarea unui proiect denumit Lacul Ursu – comoara județului Mureș. Evenimentul va…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share