Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bihorenii se grăbesc să-și achiziționeze sejururi de vacanțe la promoție

Top Travel, târgul regional de turism care este organizat la Era Park Oradea în perioada 16-18 februarie, s-a bucurat încă de la primele ore după deschidere de o participare numeroasă din partea celor care doresc să-și achiziționeze un pachet de vacanță la prețuri de early-booking. Cu atât mai mult, cu cât agențiile de turism prezente oferă în plus reduceri în perioada târgului.

 

Mihai Dacin, organizatorul târgului, ne-a informat că la ediția a XIII-a a Top Travel numărul agențiilor participante este al doilea ca mărime în istoria acestuia.

Destinații cu avionul din Oradea

„Avem 15 firme participante, majoritatea revânzătoare de pachete ale unor tour-operatori. În această perioadă se organizează și Târgul de Turism al României, iar tour-operatorii oferă reduceri, pe lângă faptul că suntem și în perioada early-booking. Reducerile pot fi în funcție de destinație și de pachetele pe care le are fiecare agenție în parte. Știm sigur că vom avea zboruri aproape zilnice din Oradea de tip charter în perioada sezonului estival. Știm sigur că rămâne Turcia, Antalya, cea mai vizată destinație, unde se bat mai mulți tour-operatori. Vom avea Egipt – Hurghada în continuare. S-a lansat partea de Tunisia. În Grecia s-a zburat în Creta, anul trecut și, de anul acesta, se zboară în Rhodos”, a precizat Mihai Dacin.

„Turcia, Egipul, Grecia și Tunisia sunt cele mai căutate destinații, toate cu avionul din Oradea. Noutatea este Rhodosul din Oradea anul acesta. Familiile prefer all-inclusive, iar tineretul, maxim demipensiune. În perioada aceasta avem reduceri aproape la toate destinațiile, în special la Turcia. Acestea ajung până la 40%”, ne-a informat Laura Șumălan, agent de turism la Sana Center Travel – gatadeplecare.ro.

Destinațiile de vacanțe sunt pentru toate buzunarele, atât pentru cei cu bani mai puțini, dar și pentru cei care nu se uită la bani când este vorba despre petrecerea unui concediu.

„Cea mai căutată destinație este Antalya. Avem pachete și la prețuri low cost, dar și la prețuri mai mari. Avem destinații cu activități extra. Litoralul românesc, din ce simțim noi în parte de vest, nu are atât de mare căutare, lumea alegând destinațiile externe. Bineînțeles, au rămas cei cu tichete de vacanță. La atâtea zboruri câte avem noi de la Oradea, lumea alege destinațiile de afară la același raport calitate-preț: Creta, Rhodos, Antalya, Egipt, Tunisia”, ne-a detaliat Marius Copil, administrator CrysMar Travel.

Altceva decât transport cu avionul

La târg mai este și partea de autorulote, pentru cei care doresc să petreacă altfel de concedii, nefiind limitați de timp, kilometri și anotimp.

Participanții la Top Travel vor putea afla și povestea vinurilor Cramei Bekesi și vor putea face rezervări la Pensiunea Woywoda Turism.

Cine are teamă de avion găsește pachete de vacanțe cu plecare din Oradea cu autocarul. Ele sunt oferite de Domino Tours.

„Avem plecări cu autocarul spre Grecia, spre Bulgaria. Avem foarte multe solicitări, pentru că este mai ieftin. Se fac opriri la 3-4 ore. Spre Grecia se merge prin Serbia și Macedonia. Un pachet spre Grecia pornește de la 160 de euro pe persoană și crește în funcție de perioadă”, a precizat Mariana Tarnoki, directorul agenției Domino Tours.

Altă variantă de vacanță sunt croazierele. Acestea, de obicei pornesc din Italia, Spania, Franța.

„Ai ocazia să vezi mai multe destinații în decurs de o săptămână. Un pachet de city break la un loc. Avem croaziere pe Mediterana dar și în Caraibe, Thailanda, Singapore sau alte destinații. Într-o locație se stă o zi, perioadă în care se pot vizita orașele unde acostează vasul. Un preț mediu pe 2 persoane, șapte nopți este cuprins între 1.000 și 1.200 de dolari”, ne-a informat Cristian Câmpan, de la Incruises.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Alba Iulia, un oraș tot mai verde cu susținerea BERD

Articolul următor

CIS Group la Egypes 2024

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share