Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

“Țevarii” de la Tenaris pregătesc schimbul de mâine în facultăți

Producătorul de țevi fără sudură TenarisSilcotub a acordat 30 de burse de susținere a studenților merituoși din universități de prestigiu din România, în concordanță cu strategia sa de încurajare a educației tehnice.

Premiile Roberto Rocca Education reprezintă o inițiativă educațională care pornește de la principiul că inovația și remodelarea industriei pentru a răspunde principiilor de sustenabilitate trebuie promovate de oameni.

Procesul de selecție și ceremonia de premiere au fost derulate online, iar 13 studenți ai Universității Tehnice din Cluj-Napoca au reușit să se califice. Au mai fost premiați tineri de la Universitatea Politehnică din București, Universitatea Petrol și Gaze Ploiești, Universitatea Gheorghe Asachi Iași. 

Bursa include o componentă financiară de 9.600 de lei, dar și acces la programe de training și mentorat organizate de companie. Premierea a avut loc în cadrul unui eveniment axat pe abordarea sustenabilă a mediului industrial. Filiala grupului Tenaris din România are 1.500 de oameni în unitățile sale din Zalău, Călărași, Câmpina.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ultimatum pentru primăriile bihorene să se adapteze la plata taxelor online

Articolul următor

Casele memoriale maramureșene, incluse într-un circuit turistic

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Nordic Group investește și la Izvin

Nordic Group, una un jucător important în piața distribuției de produse alimentare premium în  rețele Retail, HoReCa și…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share