Importate Real Estate

Lansare – Vox Technology Park

Ieri, 20 octombrie, a avut loc lansarea oficială a celui mai nou proiect de birouri din Timișoara – Vox Technology Park. La eveniment au participat peste 150 de reprezentanți ai mediului de business timișorean și nu numai, cu preponderență din zona IT, software, consultanță și investiții imobiliare. Atmosfera plăcută a fost întreținută de artista Paula Seling, completată de o degustare de vinuri marca Davino și alte momente surpriză.

 

Vox Technology Park va avea o suprafață închiriabilă de peste 26.000 de metri pătrați și va fi livrat pe piață la finalul anului 2017, în urma investiției de 30 de milioane de euro a Werk Property Group, unul din cei mai mari dezvoltatori imobiliari locali.

•    Proiectul de birouri clasa A va redefini mediul de lucru și eficiența companiilor care activează în regiune, propunând facilități unice în Timișoara, precum cea mai mare suprafață pe etaj, spații comerciale și de servicii, restaurant, cafenea, terasă la ultimul etaj și o sală de fitness. Construcția avansează potrivit graficului, ajungând în prezent la etajul al doilea.
•    Grupul de companii Werk, din care face parte și Werk Property Group, dezvoltă proiecte industriale și civile de peste 13 ani. Grupul a dezvoltat în ultimii ani peste 700 de apartamente și zeci de mii de metri pătrați de hale industriale, spații hoteliere și de birouri.

Vox Technology Park este format din două corpuri de clădire, cu zece, respectiv șapte etaje și va avea o suprafață închiriabilă de peste 26.000 de metri pătrați, urmând a fi livrat pe piață la sfârșitul anului 2017. Proiectul va cuprinde cea mai mare suprafață disponibilă pe etaj, de până la 3.500 de metri pătrați, un avantaj competitiv pentru companii, care va oferi posibilitatea de extindere a echipei în viitor. În plus, Vox Technology Park va oferi facilități unice în Timișoara, urmând să reprezinte destinația ideală pentru companiile care doresc un spațiu de birouri modern și sofisticat.

„Când angajații tăi prosperă, și afacerea prosperă, iar Vox Technology Park va redefini mediul de lucru din vestul țării, în contextul în care sediul unei companii a devenit un factor de retenție a angajaților, dar și un element cheie în creșterea productivității. Dezvoltăm proiectul de birouri al viitorului și avem discuții avansate pentru închirierea a peste o treime din spațiu”, a declarat Virgil Tornoreanu, managing partner al Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului.

Un studiu realizat anul trecut de către Universitatea din Warwick din Marea Britanie, în colaborare cu Social Market Foundation, arată că angajații fericiți înregistrează o productivitate la locul de muncă mai mare cu aproximativ 12% – procentul urcând și la peste 20% pentru anumite categorii de angajați.

Dezvoltarea proiectului s-a realizat ținând cont de toate elementele care fac diferența dintre un simplu sediu de companie și un mediu de lucru propice dezvoltării, de la spațiile inteligent compartimentate,
la nivelul de zgomot, temperatura optimă și amplasamentul birourilor, astfel încât toți angajații să beneficieze de cât mai multă lumină naturală.

Vox Technology Park va dispune de o serie întreagă de facilități, reprezentând noua generație a spațiilor de birouri. Proiectul va avea o zonă comercială la parterul corpurilor de clădire, care va cuprinde o zonă bancară, o sală de fitness dedicată chiriașilor, mai multe săli de conferințe, restaurant și cafenea. De asemenea, clădirea va încorpora o parcare subterană cu spații pentru biciclete și dușuri, supravegheată video, precum și o terasă amenajată la ultimul etaj, toate pentru a asigura un mediu de lucru cât mai prietenos și un nivel ridicat de confort.

Noul hub de afaceri este construit dupa standardele internaționale BREEAM – calificativul ”Very Good”, ceea ce se transpune printr-o eficiență energetică ridicată, costuri reduse pentru companiile care își vor desfășura activitatea în cadrul proiectului și un mediu de lucru atractiv.

Clădirea este localizată pe Calea Torontalului, într-o zonă cu acces facil din orice punct al orașului, în imediata proximitate a punctelor de interes, precum școli, hoteluri, restaurante sau hypermarket-uri. Aceasta este conectată la mijloacele de transport în comun și la o distanță de aproximativ 20 de minute de mers pe jos de centrul istoric al orașului.

Grupul Werk este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din vestul României, cu o experiență de peste 13 ani. Grupul a dezvoltat în ultimii ani peste 700 de apartamente și zeci de mii de metri pătrați de hale industriale, spații hoteliere și de birouri.

Related posts

Fondurile europene și Ajutoarele de Stat 2014-2020

Transilvania Business

Ce ar trebui să știi despre campania „Te răcorești și reîmpădurești”

Stefana Muresan

Programul „Noua Casă” va fi operațional din 15 august. „Dacă un român câştigă mai mult, de ce să nu-i dăm posibilitatea să aplice?”

Papuc Irina

Noua sală a sporturilor din Oradea este gata în proporţie de 25%

Traian Dan

Creștere de peste 50% a profitului pentru AGROSEL în 2015

Team Xior / DubbeLL / Mecanoo wins with “BrinkToren” tender for last lotat prime location Overhoeks in Amsterdam

Ionut Oprea

CBRE se mută în Aviatorilor 8

redactia

Investițiile Gran Via pe piața românească depășesc 200 de milioane de euro

Papuc Irina

Fratelli Group, four new locations in Timpuri Noi Square

Ionut Oprea

Bitdifender inchiriaza 9.267 mp in Orhideea Towers

Ionut Oprea

CTP își extinde colaborarea cu NOD în CTPark Bucharest West

Stefana Muresan

Hagag a finalizat lucrările pentru H Victoriei 109

Papuc Irina

CTP o numește pe Andreea Odovîncă în funcția de Director Financiar pentru România

Stefana Muresan

Cel mai mare complex rezidențial din Timișoara, City of Mara, infuzie de peste 10 mil lei

Stefana Muresan

Cartierul ISHO va fi deservit de un important retailer ce va completa gama de servicii oferite cu un supermarket de mari dimensiuni

Ion Surdu

Night of the SMEs

Transilvania Business

MYS 2020: A Superyacht Industry Support Show

Ionut Oprea

Arhitectul Mihail Cătălin Ştefan, noul director executiv al Asociaţiei Producătorilor de Polistiren Expandat din România

redactia

Imoteca: Fine&Country, lansare în România

Ionut Oprea

Compania maghiară Terran, producătoare de ţigle din beton, a investit 5 mil. euro într-o fabrică în Câmpia Turzii

Stefana Muresan

Atos, client major in Openville

Ionut Oprea

Mulberry Development, două prestigioase distincţii la nivel national

Stefana Muresan

ASA CONS ROMANIA 6.000 mc de elemente de beton pentru depozitul logistic Dedeman din Turda

A. I.

Estoria City: The new normal: solvency, flexibility and trust

Ionut Oprea

Leave a Comment