Turism

Dino Parc din Râşnov, afaceri de 18 mil. lei de la deschidere

Dino Parc din Râşnov, cel mai mare parc cu dinozauri din sud-estul Europei, a obţinut venituri de 18,1 mil. lei şi a avut 700.000 de vizitatori în doi ani de funcţionare, potrivit zf.ro.
“Numărul mare de vizitatori din acest an şi reacţiile pozitive pe care le primim în continuare ne asigură că ceea ce facem aici este un lucru bun, atât pentru cei mici cât şi pentru cei mari, iar acest lucru ne obligă să ne dezvoltăm în continuare şi să ne îmbunătăţim serviciile. Cred că modul în care am obţinut aceste rezultate ţine de felul în care reuşim să găsim echilibrul între petrecerea timpului liber în mod distractiv şi creativ şi componenta educativă extrem de importantă a parcului.”, a declarat Adrian Apostu, managerul Dino Parc.
Parcul din Râşnov se clasează în top trei cele mai vizitate atracţii turistice din Braşov după Castelul Bran şi Cetatea Râşnov.
În ultimul an, Dino Parc Râşnov a reprodus în premieră în mărime naturală cel mai mare animal zburător (pterozaur) din lume, Hatzegopteryx Thambema, descoperit în Ţara Haţegului, care putea face înconjurul pământului în zbor fără să se oprească. De asemenea, în cadrul parcului au fost deschise în acest an alte două expoziţii ştiinţifice inedite: un meteorit real, extrem de rar, descoperit pe teritoriul României şi un cuib de ouă reale de dinozaur.
Expoziţiile din cadrul Dino Parc Râşnov au fost realizate în parteneriat cu Muzeul Naţional de Istorie Naturală Grigore Antipa, Universitatea Bucureşti, Institutul Geologic Român, Muzeul Naţional Secuiesc , Muzeul Judeţean de Istorie Braşov şi parteneri privaţi.
Dino Parc Râşnov este o zonă de agrement şi un muzeu în aer liber, situat pe Strada Cetăţii, în apropiere de Cetatea Râşnov. Pe lângă un traseu impresionant, cu 50 de dinozauri în mărime naturală şi dinozauri animatronici, parcul dispune de locuri de joacă pentru copii, căsuţe în arbori, un cinematograf 9D şi multe alte zone interactive.

Related posts

Zece trenuri cu pelerini din străinătate, cu ocazia vizitei Papei Francisc

Stefana Muresan

Salina Turda, Parcul Naţional Retezat, Castrul Roman Porolissum şi Valea Maramureşului, apreciate de Ghidul de Călătorie Michelin

Stefana Muresan

Capacitatea de cazare turistică în România: a crescut numărul hotelurilor de 5 stele

Papuc Irina

Leave a Comment