Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Centrul NTT DATA din Sibiu, inaugurat la Festivalul Internațional de Teatru

Ceremonia va avea loc odată cu deschiderea Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS), din 24 iunie.
Noile birouri ale NTT DATA din Sibiu au fost amenajate de către designerii de la Morphoza

Compania de soluții informatice NTT DATA Romania va oficializa noul său spațiu de birouri într-o atmosferă artistică.

Ceremonia va avea loc odată cu deschiderea Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS), din 24 iunie. Au confirmat prezența ambasadorul Japoniei în România, Hiroshi Ueda, reprezentanți ai autorităților române și ai comunității culturale, precum și membri ai top managementului NTT DATA.

Evenimentul va cuprinde inaugurarea sediului, deschiderea oficială a FITS, un tur de companie și networking, vizitarea expozițiilor și a spectacolelor în aer liber ale FITS din Piața Mare. Programul include și o reprezentație a Yamamoto Noh, cel mai vechi teatru de acest fel din Osaka (Japonia).

“NTT DATA România își îmbrățișează moștenirea japoneză. Acest eveniment reprezintă o ocazie excelentă de a găzdui sub același acoperiș parteneri de afaceri și din comunitate care împărtășesc aceleași valori”, spun reprezentanții companiei.

Terasă cu vedere spre Munții Făgăraș

Biroul de design Morphoza a raportat, la începutul anului, finalizarea proiectului de construire și mobilare a centrului de la Sibiu al NTT DATA Romania. Spațiile office de pe str. Șerbota ocupă 7.500 mp. Centrul dispune de facilități de fitness, auditoriu, lobby, zone de lucru alternative, spații exterioare mari, cafenea.

Printre amenajări se mai numără birouri de management, cabinet medical, săli de formare, meditație, relaxare. La ultimul etaj, cu zonă de cafenea, angajații se pot bucura de priveliștea Munților Făgăraș de pe o terasă. Designerii clujeni au realizat și proiectul sediului din Brașov al furnizorului de soluții informatice.

Fosta EBS România Cluj a devenit, din 2013, parte a grupului Nippon Telegraph and Telephone Corporation. NTT DATA este lider furnizor de servicii IT cu sediul la Tokyo și filiale în 50 de țări. Activitatea sa constă în transformarea digitală a business-ului prin consultanță, soluții de industrie, managementul proceselor de business, digitalizarea serviciilor IT.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

În beneficiul Asociației Clubul Fermierilor Români pentru Agricultură Performantă: USAMVBT și ASE, parteneri de studiu al biomasei

Articolul următor
Sunt programate la racordarea, prin POIM, 46.000 de gospodării, agenți economici și instituții publice din 29 de unități administrativ teritoriale.

Rețelele de gaze se extind în trei județe din zona Transilvaniei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share