Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sabon va deschide al doilea magazin la Cluj. “E o piață interesantă”

Prin deschiderea noului magazin rețeaua va beneficia de o structură de 20 de unități la finalul anului, a transmis Cristina Ivasuc, director general al Sabon România
Compania a lansat colecţia limitată Peony Fig, în colaborare cu designerul Răzvan Ciobanu | Foto: Sabon

Distribuitorul de săpunuri din ingrediente naturale a decis să mai înființeze o unitate la Cluj în urma cererii în urcare.

Prin deschiderea noului magazin rețeaua va beneficia de o structură de 20 de unități la finalul anului, a transmis Cristina Ivasuc, director general al Sabon România, conform Bursa. Compania are magazine doar în mari centre comerciale şi are o platformă de vânzări online.

“Deţinem magazine în Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi, Ploieşti, Galaţi, Sibiu, Timişoara şi Braşov. Următorul magazin pe care îl vom deschide va fi al doilea în Cluj. Este o populaţie mare, o piaţă interesantă, sunt 2-3 mall-uri.

Vrem să mai deschidem un magazin acolo, la cererea clienţilor, cândva în trimestrul IV. Planul este să dezvoltăm reţeaua, în zonele în care nu suntem prezenţi. Vrem să fim prezenţi pe toată suprafaţa ţării”, a precizat Ivasuc.

Investiţia într-un magazin este de 100.000-150.000 euro. În acest an, Sabon a deschis un magazin de tip pop-up în Craiova, primul de altfel de acest fel în reţea, urmând şi altele până la sfârșitul anului. Compania a lansat colecţia limitată Peony Fig, asociată cu una de costume elegante pentru doamne, create de designerul Robert Ciobanu.

Sabon a raportat anul trecut afaceri de 41,9 milioane lei şi un profit net de 1,9 milioane. Magazinul online generează 30% din vânzări. Pe piaţa din România, compania Sabon este prezentă din 2004.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Pasarela Armătura, parte integrantă a proiectului de revitalizare a culoarului de mobilitate nemotorizată aferent râului Someș, este pregătită să faciliteze traficul velo și pietonal, au anunțat proiectanții Someș-Top-Grup și CVBP Infrastructură.

Pasarela Armătura, dată în folosință odată cu parcul

Articolul următor
Avem desemnat câștigătorul licitație pentru primul tronson al TRF, nu avem contestații depuse, vom putea semna contractul de proiectare și execuție în perioada următoare.

Viarom începe Centura Metropolitană a Clujului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share