Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Flori delicate pe care trebuie să le ai în casă vara

 

Vara este momentul ideal să-ți înveselești casa cu un buchet colorat de flori. Ai o mulțime de sortimente din care poți alege și pe care le poți combina ca la carte, așa cum spune Ikebana, o veche tehnică japoneză pentru a obține aranjamentul floral ideal sau le poți alătura în vază așa cum îți dorești și te simți inspirat.

 

Orice variantă ai alege, ți-am pregătit o listă cu florile delicate care nu trebuie să-ți lipsească din vază în anotimpul cald!

 

  1. Hortensia

Ceea ce deosebește hortensiile de alte flori, este că acestea își schimbă culoarea în funcție de pH-ul solului în care au fost plantate. Culorile lor variază: roz, alb, verde, albastru sau mov. Sunt foarte apreciate datorită florilor voluminoase și arată spectaculos într-o vază atât singure, cât și în combinație cu bujori, frezii sau trandafiri. Găsești buchete cu hortensii pe Californiaflowers.ro, care sunt foarte elegante și cu siguranță îi vei impresiona pe toți cei care vor vedea aranjamentul sau chiar le poți oferi cadou unei persoane dragi din viața ta.

 

  1. Irisul

Pe lângă aspectul delicat, floarea de iris are și o semnificație. În mitologia greacă, zeița Iris era mesagerul iubirii. Irisul, sau stânjenelul așa cum mai este cunoscut, crește și el în mai multe culori, cea mai cunoscută fiind violetul intens. Puțină lume știe, însă există și flori de iris galbene, albe sau albastre așa încât îți poți alege culoarea preferată cu care să-ți decorezi încăperea. În plus, florile au și un parfum discret.

 

  1. Crinul

O floare care pe vremuri se dăruia oamenilor importanți cu statut social, poate fi astăzi în propria ta casă. Spre deosebire de hortensie și iris, crinul alb are un parfum puternic. Dacă mirosul crinilor albi te deranjează, atunci poți alege să-i cumperi pe cei portocalii al căror miros este aproape insesizabil, însă sunt la fel de eleganți și vor arăta la fel de bine în casa ta, aducând și o pată de culoare în încăpere și pot fi integrați într-un aranjament floral pe care te vei mândri să-l fotografiezi și să-l arăți prietenilor!

 

Așadar, profită de anotimpul cald și de florile pe care ți le oferă acesta și împodobește-ți casa cu un buchet care cu siguranță îți va face ziua mai bună. Hortensia, irisul și crinul sunt doar 3 exemple de flori care nu trebuie să lipsească vara. Ai și alte variante la dispoziție cum ar fi trandafirul, regina nopții, petuniile sau daliile.

 

Sursa foto: pixabay.com

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Andrei Koszti CTP

Parteneriat între CTP și producătorul de feronerie Blum, în parcul industrial CTPark Bucharest North

Articolul următor
Independența energetică, reconstrucția economică sunt prioritățile oamenilor de afaceri de limbă germană grupați în clubul DWNT. Investitori din șase țări europene s-au întâlnit la Cluj.

Businessmenii germani din Cluj pregătesc reconstrucția economică de după război

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share