Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Unde găsești cote pentru Ultimate Fighting Championship?

Unul dintre stilurile de luptă care au apărut relativ recent și au avut mare priză la public, este cu siguranță reprezentat de artele marțiale mixte sau MMA. Cum un astfel de sport nu putea să rămână fără un campionat dedicat, avem astăzi Ultimate Fighting Championship și cote variate pentru meciuri, pe care le poți găsi la orice casă pariuri sportive care se respectă.

Cei care iubesc sporturile de contact apreciază cu siguranță acest gen de întreceri. Chiar dacă pentru cei nefamiliarizați cu lucrurile, unele meciuri nu sunt ușor de urmărit, acest detaliu nu a făcut ca interesul pentru cote ufc și pariuri să nu fie mereu în creștere.

Ce sunt artele marțiale mixte?

Cunoscute ca MMA, Artele Marțiale Mixte sunt un sport full contact care îmbină și permite folosirea mai multor stiluri de arte marțiale, tradiționale sau mai puțin tradiționale. Regulile permit folosirea unor tehnici de lovire și de luptă, atât în picioare, cât și la sol, ce oferă o mai mare libertate de acțiune decât în alte sporturi de contact, cum ar fi judo sau box. Sportul dispune de o organizație care a întocmit regulamentul de bază, se ocupă de organizarea celor mai importante competiții și care susține practicarea acestui gen de sport.

Există inclusiv un regulament, categorii de lupte și reguli în funcție de care se face evaluarea și notarea reprizelor și rezultatului meciurilor.

Sportul este inspirat de turneele de vale tudo organizate de familia Gracie în Brazilia începând din 1920, de competițiile de stiluri mixte organizate în Europa la începutul secolului 20 și de competițiile în care se apela la mai multe stiluri de luptă în Japonia, prin 1970.

Termenul deja consacrat de Mixed Martial Arts a fost utilizat pentru prima dată pentru a desemna acest amestec de stiluri de luptă, de Jeff Blatnick, luptător de lupe greco-romane, medaliat cu aur olimpic și primul director al organizației și brandului cunoscut ca UFC sau Ultimate Fighting Championship.

O dată cu creșterea mediatizării și interesului pentru acest domeniu, după anii 1990, au apărut și alte branduri și organizații în alte țări, decât Statele Unite ale Americi, contribuind la creșterea popularității. În timp unele dintre ele au crescut și chiar au fost absorbite de UFC.

Unde poți paria pe UFC?

Una dintre platformele care oferă cote foarte interesante și diversificate pentru întreceri UFC este Betfair. Aici găsești cote variate pentru toate întrecerile programate în campionat, cu multe opțiuni de pariere pentru orice etapă, posibilitate și rezultat final.

Pentru a putea paria este necesară deschiderea unui cont. Activarea acestuia, încasarea bonusului de bun venit și alte beneficii pot fi obținute doar de cei care pot face dovada că au vârsta legală, minim 18 ani, pentru a putea face acest lucru.

Oricare ar fi preferințele de joc, luptătorii sau meciurile UFC preferate, nu pierde din vedere că pariurile sportive implică riscuri. Joacă responsabil și echilibrat, doar pe platforme legale și pe care poți avea un control cât mai bun al jocului, așa cum este și Betfair.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Timișoara s-a deschis în fața lumii întregi. Capitala Europeană a Culturii, inaugurată cu sute de evenimente culturale și muzicale

Articolul următor

Zece proiecte finanțate prin Fondul Științescu Oradea ediția a V-a

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Via Transilvanica Maraton 2024

Evenimentul de alergare Via Transilvanica Maraton și-a deschis înscrierile. De-a lungul cursei se va parcurge un segment de…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share