Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bănică Jr va concerta la BTarena

Concertele extraordinare de Crăciun marca Ștefan Bănică aniversează, în luna decembrie, 20 de ani de existență.
Ștefan Bănică, în concert de Crăciun 2022, la Sala Palatului | Foto: Daniel Robert Dinu

Concertele extraordinare de Crăciun marca Ștefan Bănică aniversează, în luna decembrie, 20 de ani de existență.

Este una dintre cele mai complexe producții muzicale românești, cel mai longeviv eveniment continuu pe scena Sălii Palatului din București din ultima jumătate de secol. În cifre, faptele se pot însuma astfel: 79 de concerte de Crăciun sold-out din 2002 și până în prezent; 350.000 de spectatori; 150 ore de muzică live doar la Concertele de Crăciun.

Ștefan Bănică a deschis drumul producțiilor muzicale de amploare în România în 2002 și a devenit singurul artist român care susține, an de an, un eveniment atât de complex. Concertele sale de Crăciun sunt adevărate repere pentru luna decembrie prin autenticitate, spectaculozitate și complexitate.

Muzică live, lumini și decoruri de poveste, ecrane uriașe, efecte speciale, invitați-surpriză din mai multe genuri muzicale – pop, rock, folk, folclor – zeci de dansuri și interpretări impresionante sunt concentrate în una dintre cele mai mari producții muzicale din România.

În fiecare an, invitați speciali urcă pe scenă alături de Bănică: de la Sofia Vicoveanca la Andra, de la Cristi Minculescu și Paul Ciuci la Paula Seling și Alina Eremia, de la Nicolae Botgros și Orchestra Lăutarii din Chișinău la Dan Bittman, de la Monica Anghel, Nico, Luminița Anghel la Delia, Cabron, Lidia Buble, de la Laurențiu Cazan la 3 Sud Est și Liviu Teodorescu.

Concertele extraordinare de Crăciun ale lui Bănică reprezintă, de 20 de ani încoace, un mod tradițional de intrare în perioada sărbătorilor de iarnă. Sâmbătă, 16 decembrie, începând cu ora 19:00, la Sala Polivalentă BTarena, din Cluj-Napoca, va avea loc show-ul impresionant de sunet, lumini și efecte grafice. Biletele online sunt disponibile pe platformele Iabilet.ro și Concertecluj.ro.

Actor, compozitor, interpret, regizor, personalitate TV, producător, cu o carieră de peste 35 de ani, Bănică este unul dintre cei mai complecși și iubiți artiști din România, care a stabilit adevărate recorduri prin concertele sale de Crăciun de la Sala Palatului, devenite deja tradiție.

Cu 16 albume de autor, premiate cu 6 discuri de aur și 2 de platină, cu zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru, Ștefan Bănică este un reper major în show business-ul românesc.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
10 dintre actorii aflați la debut sau care au interpretat până acum roluri secundare în cinema vor veni la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF).

Profesioniștii industriei filmului se întâlnesc cu 10 tineri actori

Articolul următor
Electric Castle a lansat TouristsGo.Ro, inițiativa prin care turiștii care sufocă, în prezent, străzile din Barcelona pot descoperi alternative la fel de interesante, la doar trei ore de zbor. 

Electric Castle se promovează în Barcelona

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share