Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Câștigă experiență valoroasă. Oportunități pentru studenți la Star Transmission & Star Assembly

Echipa noastră este mereu în căutare de noi talente dornice să contribuie la modelarea muncii pe care o facem la Star Transmission & Star Assembly! Oferim studenților diferite oportunități de a-și descoperi cel mai bine aptitudinile: stagii de practică de vară, working student și teze de diplomă.

 

Internship pe durata verii

Stagiul de vară de la Star Transmission și Star Assembly este modalitatea perfectă prin care viitorii profesioniști pot reduce puntea dintre universitate și angajare. Pentru aceasta, oferim oportunități de carieră pentru studenți cu experiențe, nivel de formare și mediu diferite. În vacanța de vară, studenții pot opta pentru un internship în toate departamentele companiei, de la tehnic (producție, mentenanță, administrare imobile, logistică, planificare, managementul calității și IT) la non-tehnic (resurse umane, comunicare și relații publice, financiar, achiziții, sănătate și siguranță în muncă, juridic).

Din prima ta zi, îți vom desemna un mentor care te va ghida și sprijini pe parcursul timpului petrecut aici. Vei contribui la rezolvarea sarcinilor de zi cu zi și vei susține performanța echipei împreună cu colegii și liderii tăi. Vei fi expus unui mediu internațional, îți vei testa abilitățile și vei experimenta locul de muncă pentru care te pregătești.

Criterii:

– Student licență sau masterat, toți anii de studiu;

– Perioadă de 3 luni (iulie-septembrie);

– Full time;

– Responsabilitatea unui proiect pe parcursul stagiului de vară;

– Cunoștințe de limba engleză și cunoștințe digitale.

Working student

De ce să aștepți să obții experiență practică? În calitate de working student la Star Transmission & Star Assembly, vei lucra la proiecte interesante și vei experimenta condiții reale de lucru în timp ce îți continui studiile. Vei lucra într-un domeniu la alegere dintre cele disponibile, vei obține informații reale despre specializarea ta și vei contribui substanțial la studiile tale. Și bineînțeles, vei cunoaște compania din interior. Pentru unii, timpul petrecut aici se va putea transforma într-o poziție cu normă întreagă în echipa noastră.

Poți aplica pentru un post de working student în orice moment, cu condiția să fii student activ (ești înscris la universitate și studiezi în mod activ).

Criterii:

– Student licență sau masterat, toți anii de studiu;

– Perioadă minimă de 6 luni, perioadă maximă de 36 de luni (cu statut activ de student);

– Full time;

– Posibilitatea de a intra în contact cu liniile de producție și cu toate celelalte departamente disponibile;

– Cunoștințe de limba engleză și cunoștințe digitale.

Ne bazăm pe competențele și angajamentul oamenilor noștri. Ce oferim în schimb: un mediu de lucru bun, un program robust de mentorat, o cultură puternică de colaborare și incluziune, program flexibil și hibrid (unde este posibil), acces la tehnologii moderne, spirit de echipă creativ, oportunități de creștere și un pachet atractiv de compensații și beneficii.

Diplomă de licență

 

Ne străduim să excelăm în munca noastră. Dar tu? Profită la maximum de teza ta și vino să o lucrezi la Star Transmission & Star Assembly.

Punem la dispoziție cunoștințele tehnice, experiența valoroasă și șansa de a-ți extinde orizontul de cunoaștere și abilitățile interpersonale. Îți vom oferi sprijin personalizat în timp ce îți scrii teza și te vom ajuta atât la nivel profesional, cât și personal.

Suntem bucuroși să îți sugerăm două teme: Realizarea tehnologiei de fabricație și a analizei economice pentru un reper X din hala de producție STA/STC (studenți în anul IV la Tehnologia Construcțiilor de Mașini, Robotică și Inginerie Economică Industrială) și Mindfulness, autoreglare emoțională – Cum influențează starea emoțională atitudinea la locul de muncă (studenții în anul IV la Psihologie/Sociologie).

 

Trimite-ne CV-ul tău la internship@mercedes-benz.com și fă primul pas în carieră cu noi!

 

Despre Star Transmission și Star Assembly

Unitățile de producție de la Sebeș și Cugir din România sunt filiale deținute integral de Mercedes-Benz AG. La Sebeș sunt asamblate cutii de viteză automate pentru Mercedes-Benz încă din 2013. Fabrica-soră din Cugir găzduiește producția de diverse componente pentru motoare, cutii de viteză și sisteme de direcție, precum și un centru tehnologic, de exemplu pentru producția de prototipuri. Din 2025, la Sebeș va demara producția unităților de propulsie electrică pentru noile modele EQ complet electrice.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Târgu Mureș din nou pe harta festivalurilor din Europa!

Articolul următor

Despre succes, branding, digitalizare, fonduri nerambursabile, la SAS Cluj Napoca

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share