Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Târgu Mureș din nou pe harta festivalurilor din Europa!

📷 Serar Szabolcs

În mai puțin de o lună începe Festivalul Vibe.

 

Numărătoarea inversă a început, a rămas mai puțin de o lună până la Festivalul VIBE. Numeroși artiști internaționali din categoria electronic dance music, precum Timmy Trumpet, Oliver Heldens, Tujamo, KSHMR, sau din domeniul underground, precum Sam Paganini, David Penn, Kollektiv Turmstrasse și Eelke Kleijn vor ajunge la Târgu Mureș!

Festivalul s-a remarcat în scurt timp, fiind selectat chiar la prima ediție printre cele mai bune 10 noi festivaluri din Europa, conform European Festival Awards. De atunci, festivalul a crescut în mod semnificativ: în 2022 a atins un record de 82.000 de festivalieri, iar scopul pentru anul acesta este să atingă pragul de 100.000. Din acest motiv Festivalul VIBE propune un eveniment de mare anvergură la Târgu Mureș: un eveniment ce nu s-a văzut din vremea festivalului Peninsula.

Programul muzical este deja disponibil pe site-ul nostru, astfel încât participanții pot selecta concertele la care doresc să participe în funcție de locație și oră. Line-up-ul a fost conceput în așa fel încât cei care doresc să participe la festival cu un bilet de o zi să-și poată găsi ziua preferată. Pe lângă line-up, unul dintre punctele forțe majore este ștrandul Weekend, integrat în cadrul festivalului VIBE: participanții pot beneficia gratuit de o oază de relaxare pe toată durata zilei.

Totodată, merită urmărite și concertele câștigătorilor concursului nostru de talente, Epic Music Battle. În acest an, peste o sută de candidați s-au înscris la această competiție. Cei cu cele mai multe voturi pe Instagram au fost evaluați de un juriu prestigios, iar cei mai buni au câștigat șansa de a se prezenta la Festivalul VIBE.

Cazare ”glamping” la festival

Pentru a ține pasul cu programul în continuă extindere, s-au extins și posibilitățile de cazare. În afară de locurile din camping, acum este posibilă și închirierea de cabane din lemn. Prin conceptul de “glamping”, aceste locații de cazare oferă simultan experiența de camping în mijlocul festivalului, dar și confortul unei căsuțe. Cabanele din lemn sunt dotate cu cheie, dispun de două paturi supraetajate și sunt complet echipate cu saltele, perne și pături. Alimentarea cu curent electric și iluminatul sunt asigurate. Având în vedere că găsirea unei cazări devine tot mai dificilă în Târgu Mureș pe măsură ce festivalul se apropie, organizatorii recomandă festivalierilor să-și rezerve cazarea din timp. Pentru cei care nu dețin corturi, este posibilă și închirierea unor corturi pre-montate, echipate cu saltele gonflabile și igluuri dotate cu curent electric și iluminat. Această opțiune oferă confort în funcție de bugetul tinerilor, garantând în același timp experiența completă a festivalului.

Bilete

După majorarea prețului biletelor la sfârșitul lunii mai, se apropie o nouă schimbare la prețul de bilete. Prin urmare, cei care doresc să-și achiziționeze abonamentele de cinci zile pentru mai puțin de 500 de lei încă mai pot face acest lucru până pe data de 30 iunie, la doar 389 RON!

Ne vedem între 6 – 9 iulie la a 5-a ediție a festivalului VIBE, Târgu Mureș!

Bilete și abonamente disponibile pe site-ul vibefestival.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Totul despre eficiență energetică, finanțări europene și tranziție energetică

Articolul următor

Câștigă experiență valoroasă. Oportunități pentru studenți la Star Transmission & Star Assembly

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share